Het Sterrenplan is een programma van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), waarbij kinderen kennismaken met verschillende zwemsporten. Na het behalen van hun zwemdiploma’s werken ze aan de hand van certificaten aan hun zwemvaardigheid.

Het halen van een certificaat duurt een half jaar. In januari en juni wordt afgezwommen. Uiteraard is er wekelijks aandacht voor de onderdelen van het certificaat én voor zwemtechniek. Tijdens het seizoen volgen de kinderen proeflessen bij de afdelingen schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en wedstrijdzwemmen van ZPC Amersfoort. De proeflessen zijn vrijblijvend en geven een goed beeld van de mogelijke vervolgstappen.

Naast het reguliere programma biedt het Sterrenplan andere activiteiten, zoals een zwemkamp, zwemwedstrijden, waterpolotoernooien en een discoavond. Ieder kind dat in het bezit is van een zwemdiploma A en ouder is dan 5 jaar kan deelnemen.

Informatie

  • Wanneer: maandag, dinsdag en vrijdag tussen 18 en 19 uur. Woensdags van 16 tot 17 uur en zaterdags van 9 tot 10 uur.
  • Voor wie: alle kinderen met een A diploma (5+)
  • Aanbieder: ZPC Amersfoort

Contributietarief:
Kinderen die zich aanmelden bij het sterrenplan gaan in eerste instantie één keer per week zwemmen. Hiervoor geldt  een contributie van 130 euro per 20 weken. Bij aanmelding betaald u per I-Deal, hierna wordt er per 20 weken d.m.v. een automatisch incasso verlengd. Deze facturen worden door de Amerena verstuurd. De twee periodes zijn van september t/m januari en van februari t/m juni.

Gaat uw kind naast sterrenplan nog een activiteit bij ZPC-Amersfoort doen, dan wordt deze activiteit apart door ZPC-Amersfoort geïncasseerd. Dan zal er een extra wateractiviteit in rekening worden gebracht met de eventuele kosten van de KNZB.

Meer informatie:
Heeft u nog vragen ? Neem dan contact op via sterrenplan@zpc-amersfoort.nl

 
[ccf_form id=”14326″]