Nieuwjaarstoernooi Sponsoren

Zonder sponsoren zouden wij niet in staat zijn om een mooi toernooi als deze te organiseren. Zeker daarom zijn wij onze sponsoren altijd zeer dankbaar.

Wat doet ZPC AMERSFOORT

Uiteraard brengen wij onze sponsoren onder de aandacht rondom en tijdens ons toernooi. Dit doen wij op verschillende manieren:

Live toernooipagina

Het toernooiprogramma en alle uitslagen/standen zijn live te volgen op onze toernooipagina. Op de startpagina is ook alle toernooi-informatie terug te vinden waaronder onze sponsoren inclusief website link.

https://www.tournify.nl/live/njt2020

Live programma en standen in het zwembad

Alle informatie van onze live toernooipagina wordt ook weergegeven op schermen in het zwembad. De sponsoren rouleren hier mee in de wisselende weergave’s en zijn ook te zien naast de infoblokken.Scoreborden – Ledwall’s

Tijdens het toernooi worden de grote ledschermen in de zwemzaal ingezet als scoreborden voor alle velden ( 5 stuks). Tussen de wedstrijden door staat er een timer in beeld om weer te geven hoelang het duurt voordat er weer begonnen wordt. Naast de timer wordt er foto/video materiaal van sponsoren getoond.

Voorbeeld van een rust video

Toernooi-Speaker

Tijdens het toernooi zal de speaker alle volgende wedstrijden aankondigen en wanneer nodig extra informatie delen. Uiteraard wordt een sponsor uitgelicht indien het een aankondiging voor een gesponsord onderdeel betreft. Bijvoorbeeld de verzorger van het diner zodra het buffet geopend wordt. Als toernooicommissie zorgen we ervoor dat elke sponsor benoemd wordt tijdens deze dag.

Op deze pagina

Iets verder op deze pagina ziet u al onze sponsoren van komende editie.

Uw bijdrage

Een deel van onze sponsoren heeft een aandeel in de vorm van natura. Bijvoorbeeld facilitair of in verzorging van deelnemers of officials. Daarnaast kunnen we altijd sponsoren gebruiken die een financiële bijdrage willen leveren.

Bij een financiële bijdrage vragen wij een bedrag van €100 te sponsoren.

Uiteraard staan wij altijd open voor dialoog over een manier van sponsoren of een ludieke wijze van tegenprestatie om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit kan via mailadres: nieuwjaarstoernooi.wp@zpc-amersfoort.nl

Onderaan deze pagina staat een aanmeldformulier om u aan te melden als sponsor

Onze sponsoren

Rij gezellig samen met onze ervaren reisleiders over de legendarische Route 66, dwars door het Wilde Westen, ontdek de Rockies of geniet van de ruige Baja California.

Website USA mototreizen

“Chinees Indisch Specialiteiten Afhaal Centrum.”

Ook doen wij: Party en cateringservice. Voor grote partijen kunnen wij bij u thuis een chinese- en / of Indisch warm buffet verzorgen. Ideaal voor familie-, bedrijfs- en / of verenigingsfeesten. Meer informatie hierover in onze zaak.

Direct bestellen

Aan ’t Erf 9 vindt u de Leusdense vestiging van Albert Heijn. Uw vertrouwde supermarkt in de buurt. Van alle gemakken voorzien van pakketophaalpunt tot zelfscan.

Leuk feitje: In deze supermarkt kunt u zo maar eens hoofdscheidsrechter Danny de Vries tegen het lijf lopen.

Website

De mooiste sportaccommodatie van Nederland. Thuisbasis van ZPC AMERSFOORT.

Website

Ook de gemeente draagt haar steentje bij. Daarnaast komt onze wethouder van sport Hans Buijtelaar het toernooi openen!

Amersfoort.nl

Al onze scheidsrechters worden als bedankje van een lekker flesje wijn voorzien. Daar kan je Geurtsen wel voor inschakelen!

Mijn naam is Eric Spithoven. Ik schrijf al mijn hele leven. Als tiener begon ik als freelancer bij de krant. Inmiddels schrijf ik ook voor websites, magazines en brochures. Breed geïnteresseerd maak ik mij snel dingen eigen en vakinhoudelijke zaken zet ik om in begrijpelijke teksten. In al mijn werkzaamheden is mij één ding duidelijk geworden: schrijven en redigeren is mijn passie!

Tekstvoorjou.nl

Wie kent het niet!

Website

On Running

On running hardloopschoenen lopen met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Niet zo gek want On is een Zwitsers bedrijf. Ontdek wat On nu zo anders maakt.

Ik doe mee

[ccf_form id=”16593″]