Op zaterdag 2 januari 2021 is het weer zover: de 20e editie van het Nieuwjaars Waterpolotoernooi van ZPC Amersfoort!

Het belooft weer een schitterend deelnemersveld te worden. Vanaf 12.00 uur wordt er gestreden om de verschillende bokalen. Er wordt op vijf velden in twee heren-, twee dames- een veteranen- en een beachpolopoule gespeeld. Alle wedstrijden duren 2 x 9 minuten bruto. We streven er naar elke ploeg 5 wedstrijden te laten spelen waarna bekend is wie de geliefde cup mee naar huis mag nemen.

Na het laatste fluitsignaal zijn de activiteiten echter nog lang niet ten einde. In het nieuwe clubhuis, wordt er voor alle teams en scheidsrechters een Chinese maaltijd geserveerd, waarna weer het ‘nieuwjaars bierfeest’ zal losbarsten. Onder het genot van een drankje kan iedereen op die manier elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen en vol goede moed de tweede helft van de competitie tegemoet zien!

Laat weten of jouw team van de partij is via onderstaand Aanmeldingsformulier.

De kosten bedragen € 90,- (inclusief Chinese maaltijd voor 10 personen) voor de reguliere teams. Voor de Beachpolo poule bedragen de kosten € 70,- (inclusief Chinese maaltijd voor 7 personen) De definitieve poule-indelingen en aanvangstijden worden t.z.t. opgestuurd. 

Voor meer informatie kun je terecht bij Jasper Wolsing: 06-26732780 of nieuwjaarstoernooi.wp@zpc-amersfoort.nl

Hopelijk tot zaterdag 2 januari 2021!

 

Volg via bovenstaande knop het toernooi live. Hier staat het complete programma, alle uitslagen en standen. (Momenteel nog de pagina van 2020)

Uiteraard kunnen wij niet zonder sponsoren. Op onze sponsorpagina vind je hier meer informatie over.

Archief