Heren 1 redt het niet tegen UZSC

Sluiting van de zwembaden is verlengd tot 9 februari. Een week eerder vernemen we waarschijnlijk of die datum wel of niet opgeschoven wordt en of we dan weer te water kunnen.

Voorlopig dus geen trainingen en zeker nog geen wedstrijden.

Heren 1 (Beker en Eredivisie) is al wel van start gegaan!

Er is inmiddels toestemming dat de hoogste competities van meerdere sporten weer van start mogen gaan. Onder strenge condities!
Dat betekent dat Heren 1 vanaf 4 januari weer is gaan trainen en vanaf 23 januari aan de bekercompetitie is begonnen. Die loopt tot medio februari en het vervolg (incl. halve finales en finale) in juni.

Op 23 januari speelde Heren 1 voor de KNZB Beker thuis tegen UZSC (14:30 uur). Helaas zonder publiek toegestaan.
Maar de wedstrijd kon wel bekeken worden. Thuis. Via een livestream. Patrick van der Meer heeft dat verzogd. Heel fijn!

UZSC, landskampioen, bleek ook nu toch weer net iets sterker dan onze ploeg. Halverwege was de stand nog gelijk, na een prima 2e periode van onze kant, maar met name in de 3e periode drukte UZSC even door. Onze ploeg wist zich te weinig echte kansen te scheppen.

Periodestanden: 2-4, 3-1, 2-5, 3-2. Max van der Werve scoorde 3x, Lars Reuten 2x en Jorren Hanselaar, Mitchell Budding, Sebastiaan van Mil, Danny Budding en Mees Keuning ieder 1x.

Volgende week weer een sterke tegenstander in deze bekercompetitie, dan gaat de ploeg naar Ede om Polar Bears te ontmoeten.

De reguliere competitie start weer op 27 februari, zo is nu de planning.

De volgende vraag is natuurlijk wanneer en hoe de overige competities een vervolg krijgen. Hopelijk zal dat in de loop van januari duidelijker worden.