ZPC AMERSFOORT biedt vele mogelijkheden voor het beoefenen van de zwemsport, voor jong en oud. Binnen ZPC AMERSFOORT zijn vijf verschillende afdelingen die ieder een specifiek onderdeel van de zwemsport ondersteunen: basis opleiding, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en zwemmen.

Een ieder die ge├»nteresseerd is om lid van ZPC AMERSFOORT te worden kan een aantal gratis proeflessen nemen om te kijken of het bevalt. Dit kan geregeld worden in overleg met de secretaris van de betreffende afdeling, klik hier voor de contactpersoon per afdeling, of – indien bekend – direct met de train(ster) van een groep.

Indien u besluit lid te worden, vult u het aanmeldingsformulier in en levert dit ondertekend in bij de train(st)er.

Na ondertekening en inlevering van het inschrijvingsformulier bij de trainer, ontvangt u kort daarna van de ledenadministratie per e-mail de bevestiging van inschrijving. De contributie nota volgt binnen 4-6 weken.

Contributiestructuur en tarieven van ZPC AMERSFOORT
De contributiestructuur en bijbehorende tarieven van ZPC AMERSFOORT worden bij “Ledenadministratie” toegelicht. Voor speciale situaties, waaronder bijvoorbeeld extra trainingsfaciliteiten (i.e. krachttraining), kan ZPC AMERSFOORT additionele kosten in rekening brengen.

[ccf_form id=”1328″]