Trainingstijden

Maandag 19.00 – 20.00 water Bavi
Dinsdag 18.00 – 19.00 water Mark
Donderdag 17.00 – 18.00 droog Bavi
18.00 – 20.00 water Bavi

Afspraken

Start lessen
Zorg dat je op tijd bent voor de training. Bij de kassa kun je aangeven dat je voor de schoonspringlessen komt, je kunt dan vervolgens doorlopen naar de omkleedkamers van het Torenbad. Berg je kleding op in een locker om diefstal te voorkomen. Je kunt de locker afsluiten met een zelf meegenomen hangslotje. De sleutel, met herkenbare sleutelhanger, mag je aan de trainer geven. In geen enkel geval mag je zonder aanwezigheid van een train(st)er het zwembad ingaan of schoonspringtoestellen gaan gebruiken.

Droogspring trainingen
Indien je droogspringtrainingen volgt, zorg dan naast je badkleding voor een T-shirt en korte broek en een paar stevige sportschoenen. Zorg ook voor een grote handdoek voor de grondoefeningen en een flesje gevuld met water.

Afmelden
Voor de veiligheid van uw kind, willen wij U vriendelijk vragen uw kind af te melden bij de train(st)er indien deze een les niet kan volgen. De contactgegevens van de trainer zijn in dit document opgegeven. Een gemiste les kan binnen de kalender maand worden ingehaald in overleg met de train(st)er.

Verzorging
Indien je lang haar hebt, dien je je haren in een staart te dragen. Sieraden en andere kostbaarheden dienen thuis te worden gelaten of worden afgegeven bij de ouders (trainers dragen hiervoor geen verantwoordelijkheid). Maak gebruik van de beschikbare lockers en laat geen waardevolle spullen achter in je tas of in het zwembad.

Gedrag
Wij zijn te gast in het zwembad, we houden alles netjes en gedragen ons zoals het hoort. Dat geldt ook voor de kleedkamers! Dit geldt ook voor andere zwembaden waar wij komen voor wedstrijden of gasttrainingen.