Trainingstijden

Maandag masters+Jeugd 19.00 – 20.00 water Bavi
Maandag XDiving 19.30 – 20.00 water Patrick
Dinsdag Jeugd 18.00 – 19.00 water Mark
Donderdag slackline 17.00 – 18.00 droog Daan+Bavi
Donderdag Masters+jeugd 18.00 – 20.00 water Bavi
Donderdag toren 18.00 – 20.00 water Patrick
ONDER VOORBEHOUD…

Maandag 19.00 – 20.30 water
Donderdag 19.00 – 20.30 water
Vrijdag 18:30-20:00 water

Afspraken

Start lessen
Gebruik je toegangskaart voor de poortjes bij de kassa. Kleed je om in de hokken en zorg dat je 5 minuten voor de training klaar staat. Maar let op: er is een beweegbare bodem. Pas als de diepte op 5 meter is ingesteld en een trainer je opdracht heeft gegeven… mag je het water in!

Trainen
Kom fit op de training want je moet hard werken. Als je iets niet durft dan proberen de trainers je te helpen en misschien hebben ze wel een gouden tip voor je. Heb je een slechte dag en kwam je toch trainen? Dat kan gebeuren: hou het veilig en val anderen er niet mee lastig;-) Anderen willen gewoon lekker door kunnen trainen.

Afmelden
Kan je een keer niet trainen? heb je een zwaarproefwerk of laat je baas je overwerken? Geen probleem maar wel even afmelden. Een whatsapp-berichtje of SMS lukt je vast wel.

Denk na
Meld blessures aan je trainer voor de training. Hij kan er dan rekening meehouden.
Sieraden en andere kostbaarheden dienen thuis te worden gelaten of worden afgegeven bij de ouders (trainers dragen hiervoor geen verantwoordelijkheid). Maak gebruik van de beschikbare lockers en laat geen waardevolle spullen achter in je tas of in het zwembad.

Gedrag
Wij zijn te gast in het zwembad en we zijn een beetje de baas in het zwembad… daarom houden we alles netjes en gedragen ons zoals het hoort. Dat geldt ook voor de kleedkamers en de douches! Ow, Dit geldt ook voor andere zwembaden waar wij komen voor wedstrijden of gasttrainingen.