Beste leden en fans van ZPC AMERSFOORT,

Als vereniging is elke ondersteuning van harte welkom. Met vrijwilligers en goed kader en natuurlijk ook financieel. De sponsors liggen niet voor het oprapen, maar we hebben nu een constructie bedacht waarmee u nagenoeg kosteloos de vereniging een schenking kan doen. Een mooie manier om de club een boost te geven!

De club financieel ondersteunen? Het kan nu wel heel voordelig!

ZPC AMERSFOORT is een sportvereniging zonder winstoogmerk. Omdat we een vereniging zijn, mag iemand een schenking doen aan de club en deze schenking mag tot 400 euro per jaar volledig worden afgetrokken van uw inkomstenbelasting (IB). De overheid wil op deze manier het mogelijk maken dat sportverenigingen met meer dan 35 leden meer ondersteund kunnen worden.

Concreet betekent dit dat u van de schenking 52% (of 40,8%, afhankelijk van de hoogte van uw inkomen) terugkrijgt via uw aangifte inkomstenbelasting.

Na aanmelding ontvangt u elk jaar een e-mail met de uitleg hoe u de schenking in de aangifte inkomstenbelasting moet invullen. Deze e-mail wordt begin maart en begin april nogmaals ter herinnering aan u verstuurd.

Mocht u n.a.v. het bovenstaande nog vragen hebben, dan staan wij u natuurlijk graag te woord. Neem daarvoor contact op met onze penningmeester op penningmeester@zpc-amersfoort.nl

Alvast bedankt namens heel ZPC AMERSFOORT

Heb je vragen over de zpc-regeling, vul dan het onderstaande forulier in en we nemen z.s.m. contact met je op

[ccf_form id=”13359″]