Juryrooster Januari – Maart bekend! Noteer!

Gianna en Laura hebben keurig werk geleverd door het juryrooster voor september t/m december 2015 in elkaar te zetten. Geen eenvoudig werk. Hulde.

In principe dienen alle actieve spelers/sters van 16 jaar en ouder een paar keer per jaar als jury te fungeren, resp. mee te helpen bij het inrichten (opbouw) van het speelveld enz. Daarvoor is dat rooster opgesteld. Mocht je onverhoopt op bepaalde tijden verhinderd zijn dan dien je dat tijdig met iemand anders te ruilen. Afzeggen is NIET mogelijk! Daar vragen we begrip voor.

Deze keer is er naast het ‘gewone’ juryrooster een afzonderlijk rooster voor de genoemde badopbouw.

Ga voor de roosters naar Juryrooster


Bekijk NU beide roosters. Op beide roosters kan je naam meerdere keren voorkomen. Noteer jouw data direct in je agenda. Afmelden kan niet. Ruilen kan wel, maar doe dat tijdig!
De laatste weken hebben een aantal ingeroosterde leden verzaakt en er niet voor gezorgd dat er vervanging is. Dat is echt onaanvaardbaar. Elke wedstrijd, die van jou maar ook die van een ander, heeft recht op een goed speelveld en op een goede jury. Anders kunnen we geen competitie organiseren!
Begin januari beraadt de Waterpolocommissie over de te volgen procedure bij dit niet opkomen!

De praktijk is dat tussentijds nog roosteraanpassingen plaats vinden. Dat heeft consequenties voor deze juryroosters. Betrokkenen zullen tijdig rechtstreeks op de hoogte gesteld worden!

BEKIJK GOED OP WELKE TIJDSTIPPEN JIJ BENT INGEROOSTERD EN NOTEER DAT NU AL IN JE AGENDA!