30 maart: Company Cup 2018. Nú inschrijven!

ZPC Amersfoort Waterpolo Company Cup 2018

Dit is een uitnodiging voor bedrijven in Amersfoort en regio!
Ook waterpoloteams kunnen inschrijven!

Geachte Heer /Mevrouw,
Via deze brief willen we u graag uitnodigen voor de ‘ZPC Amersfoort Waterpolo Company Cup’.
Dit evenement evengoed bekend als ‘het bedrijventoernooi’ biedt een gezellig en sportief bedrijfsuitje. Deelnemende teams worden ingedeeld in twee poules. De beginners poule, voor spelers zonder waterpolo ervaring en de gevorderden poule, voor spelers die al waterpolo ervaring hebben. Door deze indeling kan iedereen meedoen aan het toernooi. Draagt u ZPC Amersfoort ook een warm hart toe of lijkt het u leuk om eens een echte wedstrijd te spelen? Schrijft u zich dan in voor dit sportieve en vooral gezellige toernooi!

Successen topwaterpolo ZPC Amersfoort 2017 /2018

Het afgelopen seizoen heeft ZPC Amersfoort zich weer in de top van de Nederlandse Eredivisie gespeeld. Afgelopen jaar werd een mooie 3e plek behaald in de hoogste Nederlandse competitie. Daarmee werd deelname aan de Europa Cup afgedwongen en werd er een zeer verdienstelijk toernooi gespeeld in Verona tegen internationale toplanden. ZPC Amersfoort is nog steeds in begrip in Europa en we ontvingen vele mooie complimenten voor ons spel van onze jonge ambitieuze ploeg. Begin februari werden we helaas uitgeschakeld in een zinderende halve finale van de Nationale Beker. En bereidt de ploeg zich nu weer op voor de Play Offs en daarmee de strijd om het Nederlandse Kampioenschap 2018. Onze Amersfoortse Burgermeester Lucas Bolsius volgt de ploeg inmiddels ook met veel enthousiasme en was toeschouwer tijdens de afgelopen halve finales voor het Nederlands Kampioenschap. En ZPC Amersfoort werd daarnaast ook genomineerd als één de kanshebbers voor sportploeg van het jaar 2017 in Amersfoort.

Niet alleen bij de heren heeft topsport zich ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn ook de dames flink aan de weg aan het timmeren en spelen zij zeer waarschijnlijk volgend seizoen op het één na hoogste niveau van Nederland. En er wordt veel geïnvesteerd in de jeugdopleiding met als gevolg een almaar groeiende jeugdopleiding in zowel breedte als talentontwikkeling. Als voorbeeld hiervan spelen zowel de meisjes als jongens onder zeventien spelen op het hoogste niveau, de Eredivisie B-Jeugd.

ZPC Amersfoort is het waterpolobolwerk van Nederland!

                                                   Heren 1 selectie 2017-2018                           Supporter Burgemeester Lucas Bolsius

U kunt op vrijdag 30 Maart een goede organisatie verwachten tijdens de ZPC Waterpolo Company Cup. Zo zullen er lekkere hapjes geserveerd worden en een buffet klaarstaan na afloop van
de wedstrijden. Met uw deelname en de aanwezigheid van vele ZPC-leden /betrokkenen willen wij er een gezellige avond van maken!

Het toernooi

Op vrijdagavond 30 Maart rond de klok van 19:00 starten de eerste wedstrijden in onze prachtige nostalgische waterpolobad “Het Sportfondsenbad” in Amersfoort. In ongeveer 2 uur tijd speelt uw team 4 à 5 wedstrijden van ongeveer 10 minuten. Teams mogen bestaan uit zowel vrouwen als mannen met zowel ervaren als niet ervaren waterpoloërs. We beseffen dat u of uw teamgenoten geen tot weinig ervaring heeft met waterpolo. Daarom houden we het speelveld klein en wordt u ondersteund door een lid van de herenselectie. In het veld liggen 5 personen per team. De overige spelers zitten op de kant en kunnen tijdens de wedstrijd onbeperkt wisselen.

De inwendige mens

Tussen de wedstrijden door kunt u onbeperkt borrelen (fris, wijn en bier) en verschillende hapjes tot u nemen. Aansluitend op de wedstrijden is er een uitgebreid lopend buffet in ons clubhuis.

Sponsoring

Als deelnemer van de “ZPC Waterpolo Company Cup” bent u tevens sponsor van Heren 1 van ZPC Amersfoort seizoen 2018/2019 en krijgt u in ons nieuwe zwembad de Amerena enkele sponsoruitingen.

Kosten

Deelnamegeld voor dit evenement bedraagt € 400,- excl. BTW per team, bestaande uit maximaal 8 personen. Dit bedrag is inclusief de borrel met hapjes tussen de wedstrijden door, het lopend buffet, de drank tijdens het evenement en sponsoring. Uiteraard mag een team uit meer dan 8 personen bestaan, waarbij per extra deelnemer op € 50,- meerprijs gerekend moet worden. U kunt natuurlijk ook altijd met meerdere teams deelnemen. Mocht het aantal spelers/speelsters bij uw bedrijf onverhoopt een probleem zijn, dan kunnen wij u wellicht helpen samen met een ander bedrijf een combiteam te vormen. Graag nodigen wij u uit het bijgevoegde inschrijfformulier voor 26 Maart op te sturen en de avond van vrijdag 30 Maart vrij te houden. Dan zorgen wij, in samenwerking met ZPC Amersfoort, voor een sportief en onvergetelijk bedrijfsuitje.

Met vriendelijke en sportieve groet,
De Waterpolo Company Cup 2018 organisatie