25 november: Restaurant ‘De Salamander’!

Jaarlijks organiseren wij (heren 1 en 2) een etentje voor de club in restaurant de salamander. Zaterdag 25 november is het weer zover, wij gaan weer heerlijk voor jullie koken!

Met deze dag willen we niet alleen op financieel gebied wat betekenen voor ZPC Amersfoort, maar ook een erg gezellige dag organiseren waar alle leden (en vrienden/familie/kennissen) welkom zijn. Dit jaar hebben wij een heuse BBQ met rookoven om de gerechten klaar te maken!

Om iedereen wat lekkers aan te kunnen bieden, kun je kiezen uit drie gerechten:

Kindermenu: broodje hotdog
€ 5,00
(inclusief patat en limonade)
1. Kipsaté van de BBQ
€ 15,00
2. Hamburger de luxe
€ 15,00
3. Gerookte longhaas
€ 20,00

Alle gerechten worden geserveerd met sla en patat.

Alle gerechten worden klaargemaakt door de beste koks van heren 1 en 2 en zullen bereid worden met de beste ingrediënten. Naast deze gerechten zullen er ook voldoende drankjes verkrijgbaar zijn.

Om alles goed te kunnen verzorgen en voor te bereiden willen we graag dat iedereen zich vooraf opgeeft. Jullie kunnen per team of individueel aangeven hoe laat jullie willen komen eten en hoeveel personen welke gerechten willen hebben. Uiteraard zijn niet alleen de poloërs welkom, maar ook supporters, vrienden, familie, kennissen, eigenlijk iedereen.
Opgeven kan via onderstaand e-mailadres, hier kun je ook voor meer informatie terecht. Geef je naam door en met hoeveel mensen je komt. Geef ook aan welk menu je wilt eten en hoe laat je denkt te komen. Let op, er is niet voor iedereen plaats op dezelfde tijd. Geef je dus snel op! Vol is Vol

Kom dus allemaal op zaterdag 25 november voor een gezellig etentje bij ZPC Amersfoort. Geef je wel zo snel mogelijk op zodat wij rekening met jullie kunnen houden!

De reserveringen moeten uiterlijk 20 november bij ons binnen zijn.

 Email: Restaurantdesalamander@hotmail.com

Namens Heren 1 en 2:

Lars van der Laan en Dominic van de Bunt